Οφη Παοκ / Λέει «ναι» σε όλα η καυτή / *over 2.5 στα 12/13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Πολλά τα προβλήματα των κρητικών, υπερτερούν σαφώς των αντίστοιχων του παοκ. Όσο ο οφη φλυαρούσε, ο παοκ τιμωρούσε τις αμυντικές του αδυναμίες. Τόσο όσο παίζει ο οφη ώστε να «τσιμπολογάει». Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο παοκ. Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr .

Πολλά τα προβλήματα των κρητικών, υπερτερούν σαφώς των αντίστοιχων του παοκ. 4Ε LIVE
4Ε LIVE from cdn.greektvlive.info
Πολλά τα προβλήματα των κρητικών, υπερτερούν σαφώς των αντίστοιχων του παοκ. *over 2.5 στα 12/13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Το αήττητο σερί που έτρεχε ο οφη τελείωσε. *από 9/10 νίκες επί του οφη έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr . Πέρασε σαν σίφουνας ο δικέφαλος απ' το ηράκλειο. Όσο ο οφη φλυαρούσε, ο παοκ τιμωρούσε τις αμυντικές του αδυναμίες. Τόσο όσο παίζει ο οφη ώστε να «τσιμπολογάει».

Τόσο όσο παίζει ο οφη ώστε να «τσιμπολογάει».

*over 2.5 στα 12/13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Το αήττητο σερί που έτρεχε ο οφη τελείωσε. Τόσο όσο παίζει ο οφη ώστε να «τσιμπολογάει». Πέρασε σαν σίφουνας ο δικέφαλος απ' το ηράκλειο. Πολλά τα προβλήματα των κρητικών, υπερτερούν σαφώς των αντίστοιχων του παοκ. Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr . Όσο ο οφη φλυαρούσε, ο παοκ τιμωρούσε τις αμυντικές του αδυναμίες. Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο παοκ. *από 9/10 νίκες επί του οφη έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Το αήττητο σερί που έτρεχε ο οφη τελείωσε. Πολλά τα προβλήματα των κρητικών, υπερτερούν σαφώς των αντίστοιχων του παοκ. Όσο ο οφη φλυαρούσε, ο παοκ τιμωρούσε τις αμυντικές του αδυναμίες. Τόσο όσο παίζει ο οφη ώστε να «τσιμπολογάει». *over 2.5 στα 12/13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Όσο ο οφη φλυαρούσε, ο παοκ τιμωρούσε τις αμυντικές του αδυναμίες. Ντόπινγκ: Τιμωρίες σε δώδεκα
Ντόπινγκ: Τιμωρίες σε δώδεκα from www.fosonline.gr
Πολλά τα προβλήματα των κρητικών, υπερτερούν σαφώς των αντίστοιχων του παοκ. Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr . Τόσο όσο παίζει ο οφη ώστε να «τσιμπολογάει». Πέρασε σαν σίφουνας ο δικέφαλος απ' το ηράκλειο. *από 9/10 νίκες επί του οφη έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Όσο ο οφη φλυαρούσε, ο παοκ τιμωρούσε τις αμυντικές του αδυναμίες. Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο παοκ. Το αήττητο σερί που έτρεχε ο οφη τελείωσε.

Το αήττητο σερί που έτρεχε ο οφη τελείωσε.

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr . Όσο ο οφη φλυαρούσε, ο παοκ τιμωρούσε τις αμυντικές του αδυναμίες. Τόσο όσο παίζει ο οφη ώστε να «τσιμπολογάει». Πέρασε σαν σίφουνας ο δικέφαλος απ' το ηράκλειο. Πολλά τα προβλήματα των κρητικών, υπερτερούν σαφώς των αντίστοιχων του παοκ. Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο παοκ. *από 9/10 νίκες επί του οφη έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το αήττητο σερί που έτρεχε ο οφη τελείωσε. *over 2.5 στα 12/13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr . Πέρασε σαν σίφουνας ο δικέφαλος απ' το ηράκλειο. Τόσο όσο παίζει ο οφη ώστε να «τσιμπολογάει». Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο παοκ. Το αήττητο σερί που έτρεχε ο οφη τελείωσε.

*over 2.5 στα 12/13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. F1: Ο «Iceman» ανέβαλε τη στέψη
F1: Ο «Iceman» ανέβαλε τη στέψη from onsports.bbend.net
Όσο ο οφη φλυαρούσε, ο παοκ τιμωρούσε τις αμυντικές του αδυναμίες. *over 2.5 στα 12/13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Πέρασε σαν σίφουνας ο δικέφαλος απ' το ηράκλειο. Πολλά τα προβλήματα των κρητικών, υπερτερούν σαφώς των αντίστοιχων του παοκ. Τόσο όσο παίζει ο οφη ώστε να «τσιμπολογάει». *από 9/10 νίκες επί του οφη έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο παοκ. Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr .

Τόσο όσο παίζει ο οφη ώστε να «τσιμπολογάει».

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr . Πέρασε σαν σίφουνας ο δικέφαλος απ' το ηράκλειο. Τόσο όσο παίζει ο οφη ώστε να «τσιμπολογάει». Όσο ο οφη φλυαρούσε, ο παοκ τιμωρούσε τις αμυντικές του αδυναμίες. Πολλά τα προβλήματα των κρητικών, υπερτερούν σαφώς των αντίστοιχων του παοκ. Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο παοκ. *από 9/10 νίκες επί του οφη έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το αήττητο σερί που έτρεχε ο οφη τελείωσε. *over 2.5 στα 12/13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Οφη Παοκ / Λέει «ναι» σε όλα η καυτή / *over 2.5 στα 12/13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.. *από 9/10 νίκες επί του οφη έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο παοκ. Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr . Πέρασε σαν σίφουνας ο δικέφαλος απ' το ηράκλειο. Όσο ο οφη φλυαρούσε, ο παοκ τιμωρούσε τις αμυντικές του αδυναμίες.